1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Solarne Autofólie

Solárne fólie Scotchtint CS Panther

3m_logoNaša spoločnosť aplikuje aj nové, inovatívne autofólie 3M Scotchtint CS Panther (stálofarebné). 3M je spoločnosť, ktorá vytvára nové technológie pri výrobe ochranných fólií na sklá. Posledným úspechom je vyvinutie prémium auto fólie, ktorá si uchováva svoju farbu. 3M vyvinulo patentovanú technológiu na výrobu ochranných fólií na sklá, ktorá obsahuje unikátny proces, ktorý sa nepoužíva pri výrobe štandardných fólií. Táto technológia nebola nikdy predtým použitá a svojou kvalitou predstihla dobu. Pri testoch starnutia fólií, ktoré sa bežne používajú pri testovaní fólií, 3M Scotchtint farebne stále autofólie Panther vôbec nezmenili svoju pôvodnú farbu, kým štandardne vyrábané fólie farbením zmenili svoju farbu na purpurovú.

Garantovaná stálosť farieb
Dlho pretrvával názor, že fólie na autá, ktoré sú vyrábané farbením, budú vždy trpieť na svoju technológiu - blednutie farby, pôsobením slnečných lúčov. Nový výrobný proces 3M toto všetko mení, nové farebne stále autofólie fólie Panther nezmenia svoju farbu, nevyblednú do purpurova a vy dostanete doživotnú záruku.

panther

 

Ochranná známka 3M je zárukou originálnosti
Ak sa chcete uistiť, že ste zaplatili za 3M Scotchtint farebne stálu autofóliu Panther, hľadajte vytlačené logo 3M na fólií. 3M ochranná známka je zárukou originálnosti tovaru.

Originálny vzhľad. Príjemný pocit
3M používa vlastnú technológiu pri výrobe lepidla, na vytvorenie číreho ale pevného spoju, elegantný vzhľad Vášho vozidla je garantovaný 3M, ktorý zaručuje fóliu bez bubliniek, odlepovania alebo mliečnych máp.

 

 

Horúce kolesá. Príjemný interiér autafolia02
Fóliami nezmeníte len vonkajší vzhľad auta, ale zároveň ochránite váš interiér od solárneho tepla a zrkadlenia. 3M Scotchtint farebne stále autofólie Panther Vám pomôžu udržať v interiéri auta príjemnú teplotu a vyšší komfort bez toho, aby ste museli namáhať klimatizáciu auta. Pretože autofólia zachytí 99 percent škodlivého UV žiarenia, týmto chránime Vás interiér. Textílie alebo koža časom vyblednú, praskajú alebo sa odliepajú, a nie sú už tak príjemné na dotyk.

Môžete sa spoľahnúť na Vašu farbu
3M Scotchtint farebne stále autofólie Panther majú trvalú, ochrannú vrstvu voči poškrabaniu. Môžete sa roky tešiť s rovnakého elegantného vzhľadu, bez toho, aby ste museli fólie vymieňať, a stále bude zachovaná farba, ktorú ste si vybrali.

Originálny vzhľad v kombinácii s bezpečnosťou
A navyše k tomu, že dostanete originálny vzhľad Vášho auta, 3M Scotchtint farebne stále autofólie Panther Vám pomôžu zvýšiť bezpečnosť vašu a vašich spolucestujúcich tým, že v prípade nehody, udržia sklo namieste. A navyše, autofólie Vás chránia nielen pred lietajúcimi črepinami skla, ale aj chránia svojim zafarbením interiér pred nevítanými pohľadmi zlodejov.

Solárne fólie 3M Black Chrome 

3m_logoNová rada autofólií s kovovými prvkami, ktorá nielen vylepší vzhľad vášho auto, ale ponúka vysokú ochranu pred teplom, znižuje zrkadlenie, chráni pred škodlivým UV žiarením, s 3 ročnou zárukou.

 

Solárne fólie 3M Black Chrome BC-10folia06

Najúčinejšie fólie z radu Black Chrome pre odvodenie solárnej energie.
Celkové zníženie slnečnej energie 70%

Solárne fólie 3M Black Chrome BC-20

Svetlejší odtieň ale stále vysoká výkonnosť. Ak chcete, aby vaše auto zmenilo svoj vzhľad, správne hľadáte medzi BC fóliami.
Celkové zníženie slnečnej energie 68%

Solárne fólie 3M Black Chrome BC-35

Svetlejší odtieň ale stále vysoká výkonnosť.
Celkové zníženie slnečnej energie 57%

Solárne fólie 3M Black Chrome BC-40

Najsvetlejší odtieň zo série zrkadlových fólií.
Celkové zníženie slnečnej energie 48%

Solárne fólie Scotchtint FX-ST

 

3m_logo

Štandardná rada autofólií za prijateľnú cenu, so širokou škálou priepustnosti a s 3 ročnou zárukou. Celkové zníženie slnečnej energie je v rozmedzí 29-41%, podľa zvoleného typu fólie FX-ST.

 

 

Charakteristika produktufolia03

  • Fólia neobsahuje kovy, preto neruší sugnál satelitov, rádia a mobilu
  • Chráni interiér automobilu pred teplom, zvyšuje bezpečnosť
  • Zvyšje komfort jazdy redukciou nadmerného tepla
  • Redukuje lesk a únavu očí
  • Blokuje 99% UV žiarenia, ktoré spôsobuje blednutie a popraskanie interiéru auta
  • Garantujeme, že sa fólia neoddelí
  • Zvyšuje bezpečnosť pasažierov v prípade rozbitia skla
  • Fólia je odolná škrabancom

e-SHOP