1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Autosklá

Predaj a montáž autoskiel

 

pilkingtonAUTOSKLO AWS, s.r.o. je regionálnym zastúpením nadnárodného koncernu PILKINGTON - svetového lídra v produkcií autoskla so 180-ročnou tradíciou, ktorý dodáva do prvovýroby svetových automobiliek.

Dnes nie je na svete významnejší výrobca áut, ktorý by do svojich vozidiel nemontoval čelné sklá značky PILKINGTON. To je zárukou orginálnej kvality v celom sortimente našej spoločnosti.

Okrem originálnej kvality autoskla Vám garantujeme aj kvalitu práce. Naši zamestnanci boli odborne vyškolení a pracujú podľa štandardov Pilkingtonu. To zaručuje, že Vaše vozidlo po výmene autoskla u nás bude zasklené rovnako, ako keď opúšťalo výrobný pás.

V sortimente našej spoločnosti sú aj originálne autosklá od výrobcov AGC, Saint-Gobain Securit, Guardian.

Oprava autoskla

Ak to povaha poškodenia autoskla dovoľuje, čelné sklo Vám namiesto výmeny opravíme oficiálne certifikovanou metódou. Na opravu Vám vystavíme osvedčenie s doživotnou zárukou.

Pri oprave používame špeciálny systém nemeckej spoločnosti KSA Toolsystems alebo ProGlass, s ktorým sme schopný odstrániť poškodenia  na autoskle do veľkosti cca. 2 eur mince.

Pozrite si prezentačné video (s komentárom v nemeckom jazyku) o oprave poškodeného skla špeciálnym setom spoločnosti Autosklo AWS, ktorý si môžete aj objednať v našom veľkoobchode.

Garancia

poilkington_hor

Náš nosný sortiment je značka PILKINGTON - originálne autosklo, ktoré je montované v prvovýrobe automobilového priemyslu, čo zahŕňa: osobné, nákladné autá, autobusy, špeciálne vozidlá.

Našim zákazníkom ponúkame plný sortiment čelných, bočných a zadných skiel vo vyhotoveniach, aké sú vo vozidlách montované v prvovýrobe: príslušné farebné vyhotovenia, sklá solárne, vyhrievané, so senzormi, karbónové, atď.

e-SHOP

certificat3
certificat3
certificat5
certificat5
certifikat4
certifikat4
certificat2
certificat2
certificat1
certificat1