1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Autofólie a stavbné fólie 3M

folia

 

Tónované autofólie dodajú vášmu autu originálny vzhľad, zvýšia bezpečnosť nielen vás ale aj vašich spolucestujúcich, tým, že v prípade nehody udržia rozbité sklo na fólii. Chránia vás nielen pred lietajúcimi črepinami skla, ale svojim zafarbením chránia interiér pred nevítanými pohľadmi zlodejov.

Autofólie zachytia až 99% škodlivého UV žiarenia, čím chránia interiér pred vyblednutím a popraskaním. Najvýkonnejšie autofólie odrazia až 79% solárneho tepla, čím udržia príjemnú teplotu v interiéri bez toho, aby ste museli zapínať klimatizáciu auta. Znížením odrazov, odleskov šetríte oči pred únavou. V našej ponuke nájdete rôzne odtiene fólií ale aj cenové hladine.

Spoločnosť 3M, výrobca lepidiel a fólií, spojila tieto dve technológie výroby a prišla na trh s novými výrobkami: ochrannými fóliami na sklo, ktoré majú použitie v komerčnom ale aj v súkromnom segmente. Prvé fólie na okná boli vyrobené v roku 1960 a to z dôvodu úspory energie . Aj dnes laboratória vyvíjajú produkty podľa požiadaviek a potrieb zákazníkov. Divízia laboratórií sa koncentruje na výskum, ktorý podporuje existujúce a vyvíja nové tovarové skupiny. Iba na vývoj nových technológií a výrobkov spoločnosť 3M investovala za posledných 5 rokov viac ako 4 miliardy USD.

3M™ Scotchtint™ and 3M™ Scotchshield™ Ultra Safety & Security ochranné fólie neznižujú len náklady na energiu, ale aj chránia váš nábytok, závesy, koberce, umelecké diela pred ničivými ultrafialovými lúčmi, ktoré spôsobujú vyblednutie a pred násilnými vniknutiami a živelnými pohromami.

e-SHOP